Don't Miss

1.000.000 Youtube views !!

cphtvmillion

Så har cphTV’s youtube kanal rundet 1 million visninger af de knap 90 film der ligger på siden. Det er et stort mål at nå og har krævet opbakning fra brugerne for at nå dette mål ved at have delt video’erne og postede dem på diverse sociale medier og sider. Der vil løbende komme film fra kommende kampe samt kampe som endnu ikke har fået lavet film.

Her kan du se lidt “sjovt” info om statistikken der har fået kanalen til at være så populær og fået så mange visninger.

Totale antal besøgende pr. 6. december : 1.000.022
Antal abonenter : 593
Antal videoer : 88

Køn : Mænd : 88 % Kvinder : 12 %

Hvor bliver videoerne set ?

Youtube.com : 79 %
Mobilenheder : 9.1 %
Youtube afspiller på webside : 7.9 %
Andet : 3.7 %

Geografi

Visninger i forskellige antal lande : 172

Top ti lande :

1. Danmark
2.Storbritanien
3.Tyskland
4.Sverige
5.Norge
6.Holland
7.Frankrig
8.Schweiz
9.Spanien
10.USA

Derudover spreder visninger på tværs af samtlige lande i Europa, Asian, Mellemøsten og fjerne afkroge som Vietnam, Sydkorea, Costa Rica og Jamaica.

5 Mest sete videoer 

1. Politirapporten – København vælter Aalborg

Dokumentar serie om da København var på besøg i Aalborg hvor det gik helt galt og Mallorca bar blev væltet fuldstændig – altid et godt gensyn med det afsnit.

2.  København angriber Mallorca Bar

Video optaget af begivenhederne hvor København angriber Mallorca Bar som dokumentaren på første pladsen omhandler. Klassisk god video der viser København der kommer til Aalborg og river byen i stykker.

3. F.C København – Brøndby – Derby day i Parken

Video far derby tilbage i 2007 i Parken hvor politiet gik amok og tilbageholdte en masse folk uden nogen grund. Det opildnede alle de andre fans og der opstod en god kæmpe riot under tribunen. Bringer minder frem

4.  Ajax Amsterdam – F.C København – 2006

Video fra Champions league kval kampen der for første gang i klubbens historie gav os adgang til gruppespillet, ikke specielt god video eller kvalitet, bringer dog smilet og minderne frem til tiderne hvor man ikke forventede tingene som på samme måde som idag.

5.  Odense – København

Video fra da vi tog DM guldet i Odense tilbage i 2006. Kort video med lys, ild i sæder og gang i København.

 

Private top  3

Min private top 3 af film

1. Lyngby – FC København 21. April 2011

Video fra København vandt mesterskabet, der blev sikret 15 min før kampen egentlig begyndte grundet slutresultat fra de andre kampe. God stemning, godt fremmøde, pitchinvasion – Ja alt hvad et velfortjent DM fortjener.

2.Aalborg – København 4. marts 2012

Turen til aalborg der endte i kæmpe kaos, København afsted i storstil til klassikeren mod tosserne fra det nordjyske. Masser af klassisk tumult, godt lysshow og fantastisk stemning af København.

 

3.  FC Barcelona – FC København, Champions League 2010

København rejste med over 7000 fans til kampen dernede, imponerende kæmpe europa away, der uden tvivl fortjener en plads på listen. Massiv dominans i gaderne dagen før kampen af tusindvis af københavnere der væltede rundt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>